Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre at kunne give dig den bedste brugeroplevelse. Cookie politik.

Udstiller fra lørdag den 23. marts – 20. oktober på Galleri Grenen, Fyrvej 40, 9990 Skagen.

På utallige opfordringer vil jeg selv være til stede ved ekstraordinær fernisering lørdag den 18. maj fra kl. 14.00.


    Luk

 
 
 

CV

gunnar_portrait.jpg

Maleren Gunnar Qvist er født i Frederikshavn, men er opvokset i Skagen. Har siden ungdomsårene boet i København.

Sin kunstneriske debut fik Gunnar Qvist allerede som 9-årig, hvor han vandt en lokal malerkonkurrence med et dystert billede af den tilsandede kirke i Skagen. Gunnar Qvist havde som barn sin gang hos maleren Marx Reese og fik megen opmuntring og anskuelighedsundervisning.

Senere boede maleren Jørgen Rantzau hos familien i et årstid, og i den periode havde Gunnar Qvist daglig kontakt med en flittig og farveglad maler. I teenageårene havde Gunnar Qvist sin gang hos malerne Ancher Kjær og Henrik Nielsen, der havde atelier i Tuxens Villa i Skagen.


Gunnar Qvist er således næsten autodidakt, men har taget kurser i tegning og farvelære. Gunnar Qvist er inspireret af utallige besøg på museer og gallerier i både ind- og udland, og maler koloristiske, livsglade stemnings- og fantasibilleder med successive farver i flakkende belysning, og udtrykker en positiv livsholdning og en stor optimisme. Gunnar Qvist har endvidere malet en række nonfigurative billeder med inspiration fra Det Gamle Testamente. 

Optaget i kunstbogen: 101 KUNSTNERE 2011. 

Optaget i INTERNATIONAL CONTEMPORARY MASTERS Vol. VI. Udk. 2012.

Optaget i "GALLERIET" 2012