Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre at kunne give dig den bedste brugeroplevelse. Cookie politik.

Galleri

I Hedehuset

Kunst_Hedehuset_med_Gunar.jpg

Kære kunstvenner!
I perioden 30. marts – 25. april udstiller jeg hos Kunstforeningen HUMLEN i HEDEHUSET på Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene.
HEDEHUSETs normale åbningstider er mandag-fredag kl. 08.00-13.00.

Besøgende

 212896 besøgende

 2 besøgende online

CV

gunnar_portrait.jpg

Maleren Gunnar Qvist er født i Frederikshavn, men er opvokset i Skagen. Har siden ungdomsårene boet i København.

Sin kunstneriske debut fik Gunnar Qvist allerede som 9-årig, hvor han vandt en lokal malerkonkurrence med et dystert billede af den tilsandede kirke i Skagen. Gunnar Qvist havde som barn sin gang hos maleren Marx Reese og fik megen opmuntring og anskuelighedsundervisning.

Senere boede maleren Jørgen Rantzau hos familien i et årstid, og i den periode havde Gunnar Qvist daglig kontakt med en flittig og farveglad maler. I teenageårene havde Gunnar Qvist sin gang hos malerne Ancher Kjær og Henrik Nielsen, der havde atelier i Tuxens Villa i Skagen.


Gunnar Qvist er således næsten autodidakt, men har taget kurser i tegning og farvelære. Gunnar Qvist er inspireret af utallige besøg på museer og gallerier i både ind- og udland, og maler koloristiske, livsglade stemnings- og fantasibilleder med successive farver i flakkende belysning, og udtrykker en positiv livsholdning og en stor optimisme. Gunnar Qvist har endvidere malet en række nonfigurative billeder med inspiration fra Det Gamle Testamente. 

Optaget i kunstbogen: 101 KUNSTNERE 2011. 

Optaget i INTERNATIONAL CONTEMPORARY MASTERS Vol. VI. Udk. 2012.

Optaget i "GALLERIET" 2012